19 March 2019

Fler medarbetare till Big Science Swedens nationella team

Big Science Swedens medarbetare från norr till söder samlade för strategidagar i Luleå, mars 2019

Ali i Göteborg

Ali Moyassari är vår nyaste medarbetare. Ali är ursprungligen från Iran. Han har doktorerat på KTH (forskningsområde polymera material) och är nu knuten till Chalmers Industriteknik (CIT). Ali kommer att lägga en stor del av sin tid på att hålla sig uppdaterad om forskningsinstitutens behov och vara länken ut till företagen. Han ser fram emot att hjälpa Sverige ta den plats på Big Science-marknaden som vi förtjänar.


Ali Moyassari

Sven-Christian i Borås

Sven-Christian Ebenhag är en hängiven forskare av Tid. Han är utvecklingsingenjör och seniorforskare på forskningsinstitutet RISE inom Tid, Frekvens och Fotonik. Sven-Christians fokus inom Big Science Sweden blir att hitta nya forum för svenska företag, akademi och institut att samarbeta och öka möjligheterna att leverera till forskningsanläggningarna. Han är övertygad om att uppdraget kommer att ge nya lärdomar och nya spännande kontakter.


Sven-Christian Ebenhag

Adam i Luleå

Adam Wikström har lång erfarenhet av att arbeta med strategianalyser, projektledning och kompetensutveckling, bland annat genom sitt arbete som affärsutvecklare på LTU Business AB. Adam poängterar betydelsen av att företag får tillgång till forskare, laboratorier och testmöjligheter för att kunna leverera på högsta nivå. Han vill gärna uppleva känslan då en av hans företagskontakter får sin första order hos en europeisk forskningsanläggning.


Adam Wikström