14 March 2019

120 one-to-one meetings när svenska företag följde med på Business Trip till CERN

Under två fullmatade dagar med one-to-one meetings, industriutställning, sitebesök, mingellunch och diskussioner, fick de svenska leverantörsföretagen mängder med nya kontakter och uppdaterad information om aktuella projekt och affärsmöjligheter. En givande Business Trip.


Anders Unnervik, Head of procurement på CERN, inledde första dagen och välkomnade den svenska delegationen.


Anders Unnervik, Head of procurements, Richard Jacobsson, Senior physicist CERN, Anna Hall (ILO) och Fredrik Engelmark (ILO) med The Swedish Guide..


Till vår industriutställning kom tekniskt ansvariga, ingenjörer och inköpare från CERN för att prata med svenska företag och se deras erbjudanden.Full fart på one-to-one meetings med ingenjörer och upphandlare på CERN, och pitchar inför teknikansvariga. 
Här skapas kontakter och affärsmöjligheter.


Under en mingellunch med svenskar anställda på CERN diskuterades samarbeten och olika sätt att lära känna varandra än mer.På kvällen hölls en gemensam middag med alla svenska företag och ett antal nyckelpersoner från CERN.

Viktigast av allt har varit möjligheten att knyta kontakter och att ha personliga möten med rätt personer på CERN. Här har Big Science Sweden gjort ett fantastiskt jobb. Vi fick en inblick i hur man jobbar på CERN och jag har fått nya insikter kring hur vi ska jobba vidare. Gärna fler resor med nya personliga möten.

— Från vår utvärdering