Back to All Events

BSBF2020 i Granada 6-9 October 2020


  • BSBF2020 Granada Spain (map)
banner.png

Anmäl ditt SME-företag för extra förmåner på BSBF2020  

2018 hölls den internationella konferensen Big Science Business Forum 2018 (BSBF) under ett par intensiva dagar i KöpenhamnEn succé där mer än 1000 deltagare från 29 länder möttes för att diskutera och knyta kontakter på Big Science-marknaden 

Nu kommer uppföljaren, BSBF2020, denna gång i Granada, Spanien 6-9 oktober 2020. Big Science Sweden kommer självklart vara på plats med en paviljong där du som medlemsföretag har möjlighet att presentera ditt erbjudande. Anmäl ditt intresse här nedan redan nu.

Nytt för BSBF2020 är ett SME-spår som har tagits fram för att stärka samarbete mellan forskningsanläggningar och små/medelstora företag. Nominera ditt företag till SME-spåret som ger extra förmåner på konferensen. 

Anmäl ditt intresse här nedan och få chans att bli ett av 20 europeiska företag som väljs ut för att få kostnadsfri utställningsyta och konferensavgift samt deltagande i en SME-poster session. 

Viktig information

  • Kriterier för nomineringen: 10-249 anställda med en omsättning på max 50 miljoner euro.

  • Kontaktperson på Big Science Sweden: Frida Tibblin Citron

Kom med i vår svenska paviljong

Meddela oss redan idag om du vill delta i den svenska paviljongen som blir en mötesplats för representanter från forskningsanläggningar och svenska leverantörer. Blir du nominerad till SME-spåret, så är du ändå välkommen att synas i paviljongen.

Ja, jag vill anmäla mitt företag till:
Name *
Name