Back to All Events

Anmälan till svenskt get-together och mingellunch på CERN

  • CERN Pas Perdus outside of Council Chamber Meyrin Switzerland (map)

Svenskar, varmt välkomna på mingel och lunch

CERN, Svenska företag och Big Science Sweden

Mingle lunch with Swedes at CERN  Big Science Sweden, Swedes at CERN and Swedish companies will present themselves and mingle. Discussion around network and success stories. Lighter lunch will be served.

Mingle lunch with Swedes at CERN
Big Science Sweden, Swedes at CERN and Swedish companies will present themselves and mingle. Discussion around network and success stories. Lighter lunch will be served.

Den 7-8 mars är 20 svenska företag på plats på CERN för att lära sig mer om möjligheterna att leverera svensk teknik.

Fredagen den 8 mars bjuder vi in till en lättare lunch med ett svenskt mingel! Vi berättar om Big Science Sweden och svenska företag presenterar sig. Vi diskuterar forskningsanläggningar generellt, och svenska success stories och nätverk på CERN i synnerhet.

Mingel och lunch
Vi kommer även att ha Release Party för 2:a editionen av The Swedish Guide.
I guiden presenteras 144 svenska företag som har kapacitet att leverera till forskningsanläggningar som CERN, ESS, MAX IV och andra anläggningar runt om i världen. Här finns också med 56 akademiska leveranser till olika forskningsanläggningar.

Anna Hall, Programme Director Big Science Sweden och ILO: CERN, ESS, MAX IV, FAIR Fredrik Engelmark, ILO: CERN Frida Tibblin Citron, Business Development & Project Management Johanna Bergström Roos, Business Development & Project Management

Anna Hall, Programme Director Big Science Sweden och ILO: CERN, ESS, MAX IV, FAIR
Fredrik Engelmark, ILO: CERN
Frida Tibblin Citron, Business Development & Project Management
Johanna Bergström Roos, Business Development & Project Management

Klart att du inte kan missa detta! Anmäl dig här nedan.

Big Science Sweden är Sveriges officiella ILO (Industry Liaison Officer) vid de 13 europeiska forskningsanläggningar som Sverige är med och finansierar som tex Cern, ESS, MAX IV, ESO, EISCAT med flera. Big Science Sweden verkar för att svensk industri ska ta hem beställningar av avancerad utrustning och kvalificerade tekniktjänster från Big Science-anläggningar samt för att industri och akademi skall samverka och skapa innovation. Våra finansiärer är Vetenskapsrådet, Vinnova och Tillväxtverket.

Anmälan till svenskt mingel
Name *
Name