Aerospace and Big Science Morning i Skellefteå

Date and time

Wednesday, December 5, 2018 07:30 - 09:00

Location

Exploratoriet Skellefteå Science center Nordanå
931 32 Skellefteå, Sverige (karta) (Google calendar) (ICS)

Aerospace and Big Science Morning i Skellefteå

Välkommen till en intressant frukost med fokus på affärsmöjligheter inom rymd- och flygbranschen samt med 13 europeiska Big Science-anläggningar som Sverige genom medlemskap stöder finansiellt.Rymd, flyg och stora forskningsanläggningar erbjuder en potentiell jätteaffär för svenska företag, och idag är den lågt utvecklad. Det vill vi ändra på genom att informera om hur dessa branscher fungerar och hur det går till att göra affärer med dem. Den här dagen lär vi känna varandra lite bättre, får kännedom om varandras kunskapsområden och hur vi tillsammans kan jobba mot dessa högintressanta branscher som har behov av en rad olika kompetenser. Hoppas att du vill vara med.

Frukostmötet samarrangeras av projektet RIT (Rymd för innovation och tillväxt), klustret Aerospace Cluster Sweden (ACS) och Big Science Sweden.

07:30
Frukosten serveras

07.45
Välkomna

07.50
Kort presentation av Big Science Sweden, projektet RIT och klustret Aerospace Cluster Sweden av Johanna Bergström Roos som arbetar på LTU Business och är projektledare för RIT och affärsutvecklare på Big Science Sweden samt Olle Persson som arbetar på LTU och leder den norra noden av ACS.

08.00
Affärsmöjligheter med 13 europeiska forskningsanläggningar inom Big Science Johanna Bergström Roos, RIT och Big Science Sweden

08.20
Affärsmöjligheter inom rymd- och flygbranschen Olle Persson, RIT och ACS

08.40
Tid för frågor
Mirko Menninga, inköpschef på ESS i Lund är med på Skype

09.00 Slut


Lokal: Exploratoriet Skellefteå Science center
Sista anmälningsdag: måndag 3 december
Om ni har frågor hör av er till johanna.b.roos@bigsciencesweden.se eller olle.persson@ltu.se

All events